Gå til sidens indhold

Hvordan skaber man som leder et stærkt team?

Pernille Hertel, Nordisk Chef for Costumer Advisory-afdelingen i SAS Institute, har arbejdet som leder i IBM i mange år. Hun diskuterer med sin tidligere chef og mentor, Lars Mikkelgaard-Jensen, hvordan man som leder skaber værdi for sine medarbejdere og skaber en stærk holdånd. Lars Mikkelgaard-Jensen er tidligere administrerende direktør og bestyrelsesformand for IBM.

Hvad er en god leder?

Rane Willerslev, Nationalmuseets direktør og medlem af DM, har sat Mads Thimmer, administrerende direktør for Innovation Lab, i stævne til en filosofisk og underholdne snak om ledelse.

Hvad er god ledelse?

Inden Dorthe Kingo Truelsen selv blev leder, havde hun en motiverende chef, som satte rammer for medarbejderne, samtidig med at de fik fuld frihed til at udføre deres opgaver. Hans ledelsesstil inspirerer hende nu i hendes daglige ledelsesarbejde.

Ansat som leder Læs mere om dine ansættelsesvilkår som leder Læs mere

Dansk Magisterforening

Medlem af DM Leder

Som leder og medlem af DM kan du blive medlem af DM's sektor for ledere. Som medlem bliver du inviteret til morgenmøder, workshops og seminarer for ledere. Du får også nyheder og netværk særligt for ledere.

 

Læs mere

Løn for ledere Har du brug for sparring på dit lønniveau som leder? Kontakt DM