Coronavirus

Du kan bruge DM’s digitale vejledning eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan virussen påvirker dit arbejdsliv.

Gå til sidens indhold

Det Kongelige Teater

Du har, som medlem af Dansk Magisterforening, mulighed for at få billetter til udvalgte forestillinger på Det Kongelige Teater med rabat.

Sweeney Todd

Sondheims musical om den dæmoniske barber er blodig kult, der har gået sin sejrsgang jorden rundt. Nu kan Sweeney Todd opleves på Det Kongelige Teater. 

Steven Sondheims musical er en knivskarp musikalsk forestilling om den hårdtarbejdende barber Benjamin Barker, der uretmæssigt forvises til Australien af den nederdrægtige dommer Turpin. Turpin overtager barberens familie, såvel hans hustru som hans datter, og barberens vrede og afmagt over den rå uretfærdighed løber løbsk. Han forvandles fra et anstændigt menneske til et uhyre under navnet Sweeney Todd. Den dæmoniske Sweeney Todd skærer halsen over på sine kunder og leverer frisk kød til underboen Mrs. Lovetts produktion af meat pies

Sondheims musical blev et kæmpe hit og spillede verden over. Med den amerikanske kultinstruktør Tim Burtons filmudgave med Johnny Depp i rollen som Sweeney Todd blev musicalen med barberen fra Fleet Street om muligt endnu mere kendt af et bredt publikum i mange aldersgrupper.  

Flere operahuse verden over har sat Sondheims hårrejsende og humoristiske forestilling på plakaten, og Den Kongelige Opera glæder sig til at præsentere Sondheims klassiker med sange og musikalske optrin, der står så skinnende som et friskslebet og ubrugt barberblad. Forestillingen er fuld af helstøbte musikalske lyspunkter støbt rundt om den groteske fortælling om en overvejende ond verden besat af makaber og dirrende galskab. 

Sweeney Todd er en fuldblodsforestilling om retfærdig harme, der tænder et bål af brændende had. Oplev forestillingen før din nabo, og vær varsom med indbagte tærter.

Der synges på engelsk med danske overtekster.

Anbefales fra 14 år.

Spilleperiode: 23. november 2019 til 22. februar 2020.

Køb billetter til Sweeney Todd (kræver login)

Praktisk

Du kan frit vælge mellem alle spilledage, bortset fra forpremiere, generalprøve og premiere.

Billetterne pålægges serviceomkostninger svarende til 15 kroner pr. billet.

Personer under 25 år kan købe billetter med 40 procent ungdomsrabat.

Billetter der ønskes tilsendt i fysisk form tilføjes 40 kroner i forsendelsesgebyr.