Gå til sidens indhold

Tutorprisen 2020

Hvert år uddeler DM Tutorprisen for at støtte op om det gode studiemiljø og belønne de tutorer, som gør en ekstra indsats for at hjælpe de nye studerende ind på universiteterne.

Har du Danmarks bedste tutorer? Så indstil dem til Tutorprisen 2020 ved at nominere dem i kommentarsporet til videoen på vores Facebookside.

Har du Danmarks bedste tutorer?

Er du startet på universitetet i år, så har du muligheden for at hylde dine tutorer ved at nominere dem til årets Tutorpris. Studiestarten er i år præget af coronarestriktioner og er på mange måder en anderledes begyndelse på universitetslivet, end tidligere studerende har oplevet. I den forbindelse er tutorernes rolle vigtigere end måske nogensinde. Så har dine tutorer fået dig til at føle dig velkommen? Og har de fået dig og dine medstuderende godt i gang på trods af corona? Så nominér dem til Tutorprisen 2020.

Prisen er blevet uddelt hvert år siden 2008, og en anerkendelse af det store arbejde tutorerne gør for at sikre nye studerende en god start på studielivet. Der bliver kåret lokale vindere på KU, RUC, SDU, AAU og AU samt én national vinder. De lokale vindere modtager en check på 2.500 kroner, og den nationale vinder modtager en check på 10.000 kroner.

Hvad lægges der vægt på, når vinderne udvælges?

• Gode tutorer hjælper studerende godt i gang
• Gode tutorer ser mulighederne i de studerende
• Gode tutorer udløser de studerendes potentiale
• Gode tutorer skaber tryghed midt i en coronatid

Sådan nominerer du dine tutorer

Hvis du gerne vil nominere dine tutorer, så gå ind på vores Facebookside Magistrene studerende. Her finder du øverst på Facebooksiden en video omkring Tutorprisen. Nomineringen sker ved, at du skriver, hvor og hvad dine tutorer læser i kommentartråden under videoen og giver dit bud på, hvorfor du mener, at netop dine tutorer fortjener prisen.

Du kan nominere dine tutorer til og med 30. september. De lokale vindere fra de enkelte universiteter offentliggøres i uge 43, og den nationale vinder offentliggøres i uge 44. Alle vindere offentliggøres på Facebooksiden Magistrene Studerende og her på siden.

Vinderne af Tutorprisen 2019 kom fra RUC

Se hvordan vi overraskede tutorholdet fra 44.3 HAB E fra RUC og overrakte dem prisen på 10.000 kr. 

I 2019 var det tutorerne fra 44.3 HAB E fra Roskilde Universitet, der løb med titlen som Danmarks bedste tutorer og hovedprisen på 10.000 kr.