Til indhold

Sådan kickstarter du dit nye arbejdsår

DM
© Lasse Martinussen
Af Troels Mørk

Har du også brugt ferien på at reflektere over dit arbejdsliv og din karriere? Start det nye arbejdsår med at kickstarte dit arbejdsliv og giv din karriere en vitaminindsprøjtning.

Arrangementer, workshops, onlinekurser og personlige karrieresamtaler skræddersyet dig, der er akademiker. Eller hvad med at starte arbejdsåret sammen med andre DM-medlemmer til DM’s nytårskur? Vi giver dig otte måder, du kan kickstarte arbejdsåret 2021 på.

Find ny inspiration: Deltag i medlemsmøder og workshops

Hvert år arrangerer vi over 400 medlemsmøder og workshops. Arrangementerne giver dig inspiration til dit arbejdsliv samt nye perspektiver på din karriere og tager ofte udgangspunkt i aktuelle samfundstemaer, som er relevante på det akademiske arbejdsmarked.

Se oversigt over alle medlemsmøder og workshops

Kom med til DM’s virtuelle nytårskur

Skyd det nye år i gang med DM’s nytårskur, hvor fokus er på fremtidens arbejdsliv for akademikere samt arbejdslivet under COVID-19.

Nytårskuren afholdes virtuelt 13. januar klokken 15.30.

Opbyg dine kompetencer via onlinekurser

Som medlem af DM har du altid gratis adgang til en lang række af kurser på onlinekurser.dk.

Kurserne er tilpasset din nye hverdag med mere hjemmearbejde, og du får værktøjer og teknikker, du kan bruge fra hjemmearbejdspladsen.

Du kan også dykke ned i emner om cv, jobsøgning og sociale medier og dygtiggøre dig med kurser i grafiske programmer, som  InDesign, Photoshop, Premiere Pro, Sway,  Forms og Spark.

Se alle onlinekurser

Få sparring og gode tip til din karriere

Vi giver dig professionel sparring på spørgsmål om din karriere og dit arbejdsliv og hjælper dig med at kickstarte arbejdslivet eller genfinde motivationen.

Vi læser også gerne din ansøgning eller dit cv igennem og spotter, hvad, du kan forbedre i dit skriftlige materiale, og hvordan du kan forbedre dig til jobsamtalen.

Vi anbefaler, at du starter med at læse vores råd, der hjælper dig i den rigtige retning 

Book cv- og ansøgningstjek 

Hold motivationen oppe under corona

COVID-19 holder fortsat mange lønmodtagere hjemme. Læs eller genbesøg vores guide fra efteråret og få tip til at holde motivationen oppe hjemmefra uden at blive skør i hovedet.

Guide: Hold motivationen oppe under corona

Del din viden – bliv en del af et netværk eller opret dit eget

Du kan også blive klogere ved at dele din viden fra andre akademikere. DM’s medlemsdrevne netværk er fra start blevet en succes med aktive netværk over hele landet og inden for mange brancher.

Og er der ikke lige et netværk for dig, hjælper vi dig med at oprette et netværk, der fagligt og geografisk passer dig.

Læs om vores medlemsnetværk

Faglig og personlig udvikling gennem DM’s mentorordning

En anden form for videndeling er at blive en del af DM’s mentorprogram, hvor du kan blive enten mentor eller mentee.

I programmet udveksler du erfaringer og sætter fokus på din og en andens karriereudvikling.

Uanset, om du er nyuddannet eller har 20 års erfaring på arbejdsmarkedet, har du noget værdifuldt at give videre. Det rammesætter vi i DM, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Læs mere om DM’s mentorprogram 

Kurser målrettet højtuddannede

Som fagforening for 55.000 højtuddannede har vi et indgående kendskab til det akademiske arbejdsmarked. Den viden sætter vi i spil, når vi rådgiver dig om kurser.

DM samarbejder med en række udbydere af kurser og uddannelser over hele landet og giver dig mulighed for at deltage i relevant kompetenceudvikling til en god pris.

Læs din tjekliste, inden du søger om kompetenceudvikling

Læs om kursusudbydere, vi samarbejder med og dine rabatmuligheder som medlem af DM

DM
© Lasse Martinussen