Gå til sidens indhold

December 2018

DM Offentlig handler denne gang om blandt andet en arbejdsgiver, der ansatte 150 nye medarbejdere op til en stor fyringsrunde.
 • Vi arbejder for dig!

  Vi vil så gerne gøre noget godt for dig, for dine kolleger og for det offentlige arbejdsmarked.

  Læs mere
 • Aktindsigt: Styrelse hyrer og fyrer

  Landbrugsstyrelsen har opsagt 71 medarbejdere på grund af faldende bevillinger. Men op til fyringerne har styrelsen ansat 149 nye medarbejdere, viser en aktindsigt. Tillidsrepræsentanter er rasende.

  Læs mere
 • Professor: Region Sjælland angriber den danske model

  Det er et brud på overenskomsten, at Region Sjælland har aflyst lønforhandlinger for op imod 17.000 ansatte, mener forsker. Men de faglige organisationer ser foreløbig ud til at acceptere beslutningen.

  Læs mere
 • Nye navne til DM

  Via en stort anlagt markedsføringsindsats har hundredevis af DM-medlemmer (og nogle ikke-medlemmer) givet deres bud på, hvad DM skal her og nu - og i fremtiden. Flere kurser i provinsen, nye navne til fagforeningen og en nedlæggelse af Magisterbladet er blandt forslagene.

  Læs mere
 • Det er en luksus at kunne arbejde med de bløde værdier

  Han ser det som en vigtig samfundsopgave at arbejde for en offentlig forvaltning som Kultur- og Fritidsforvaltningen. Vi har talt med Niels Ladefoged, medlem af DM Offentlig og leder af kulturhuset ’Støberiet’ på indre Nørrebro.

  Læs mere