Coronavirus

Du kan bruge DM’s digitale vejledning eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan virussen påvirker dit arbejdsliv.

Gå til sidens indhold

Projekter og aktiviteter

I DM Privat laver vi løbende medlemsundersøgelser, igangsætter projekter og aktiviteter og sætter fokus på emner, der er relevante for dig som privatansat.

 • Årlig lønstatistik

  DM indhenter årligt lønoplysninger fra privatansatte medlemmer til udarbejdelse af lønstatistik.

  Lønstatistikken er vigtig for alle magistre, der skal forhandle løn med deres arbejdsgiver. Du kan blandt andet bruge den til at se, hvordan du er placeret i forhold til andre, for eksempel i forhold til køn, alder, anciennitet, uddannelse og arbejdsområde.

  Prøv DM's løntjek

 • Mentorordning

  Vil du indgå i en længerevarende forpligtende relation, hvor du styrker dine samtalekompetencer? Vil du sætte fokus på karriereudvikling? Det kan du i et af DM's mentorprogrammer. Programmerne er målrettet medlemmer i arbejde og nyligt dimitterede.

  Få mere at vide om udbytte og forventninger både for mentor eller mentee.

  Læs mere om DM's mentorprogram

 • Privatansatte magistres psykiske arbejdsmiljø

  Dansk Magisterforenings sektion for privatansatte har i november/december 2009 gennemført en elektronisk spørgeskemaundersøgelse blandt sine medlemmer. Emnet for spørgsmålene var arbejdsmiljø og trivsel.

  Spørgeskemaet til undersøgelsen var udarbejdet i et samarbejde mellem DM og CASA.

  Her kan du læse rapporten:
  Privatansatte magistres psykiske arbejdsmiljø (pdf) 

  Selvledelse og indflydelse - hvad ved vi, og hvad kan gøres bedre?
  Her kan du læse et notat som bl.a. er lavet med udgangspunkt i ovennævnte undersøgelse af Privatansatte magistres psykiske arbejdsmiljø.

  Selvledelse og indflydelse (pdf)