Til indhold

DM Forskning og Formidling

Her finder du informationer om Landsklubben for Forskning og Formidling. Du kan også klikke i menuen til venstre for at læse mere.

Landsklubben for DM FORSKNING & FORMIDLING omfatter omkring 2.500 medlemmer.

Hovedparten af medlemmerne er beskæftiget med forskning, udredning, rådgivning og formidling. En mindre del har ledelsesmæssige og administrative opgaver.

Menuen nedenfor er din indgang til de politiske bestyrelser og deres formelle rammer. Du finder også indgange til fx Dansk Magisterforenings anbefalinger vedrørende løntillæg, til en præsentation af det digitale magasin DM NATUR & KULTUR og til nogle af de større projekter, som Landsklubbestyrelsen har gennemført.

Landsklubben er opdelt i tre valgkredse – landsdækkende klubber – med hver deres bestyrelse og vedtægt. De tre valgkredse er angivet i menuen med først DM KULTUR & SAMFUND, dernæst DM SUND og sidst DM TEK-NAT. Her finder du kortfattede beskrivelser af medlemmernes arbejdsområder og eksempler på de institutioner, medlemmerne er ansat på. Du finder også oplysninger om, hvem der er medlem af bestyrelserne. Vil du i kontakt med fx formanden for DM SUND, klikker du på dette menupunkt, hvorefter du går videre til Klubbestyrelsen med kontaktoplysninger.

Under menupunktet Landsklubbestyrelsen fortæller vi, hvorledes bestyrelsen er sammensat, hvilke arbejdsopgaver den typisk tager sig af, og hvilke formelle rammer den er underlagt. Du finder her også en figur, der viser organisationsstrukturen i Landsklubben og det antal medlemmer, som hver landsdækkende klub kan være repræsenteret ved i Landsklubbestyrelsen.

Du er altid velkommen til at kontakte en formand eller et medlem af de forskellige bestyrelser. Har du spørgsmål eller kommentarer, som ikke er knyttet til en bestemt arbejdsplads, men er af mere almen karakter, er det en god idé at henvende sig til Landsklubbestyrelsen, mens arbejdspladsspecifikke anliggender bedst behandles af vedkommende landsdækkende klubbestyrelse.

Opdateret  2/6/2017