Gå til sidens indhold

Anmeldelse af valg Har din arbejdsplads fået ny tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant? Anmeld valg

Netværk og forandringer

Få mere at vide om, hvordan du skaber forandringer sammen med kollegerne, hvordan du skaber trivsel i forandringer, og hvordan du kan bruge dit netværk med andre tillidsvalgte til fælles forandringsprojekter, sparring og gode råd.

Læs mere
;

Uddannelse og kurser

Som tillidsvalgt kan du komme på gratis kurser og uddannelsesdage og blive uddannet helt op til diplomniveau i forhandling, trivsel og organisation. Alle tillidsvalgte bliver klædt grundigt på til at varetage deres hverv.

Læs mere

Tillidsvalgte på Facebook Bliv en del af fællesskabet Find os på Facebook

24. juni 2020

Opgør med tilstedeværelsestyranniet

Udnyt momentum til at evaluere den lange periode med hjemmearbejde og til at skabe vedvarende forandringer, så I får et mere fleksibelt arbejdsliv. Du får fem konkrete råd.

Læs mere
24. juni 2020

COVID-19: Har du kolleger som er i en særlig risikogruppe for smittefare?

Særligt udsatte kolleger har mulighed for at blive hjemme fra arbejde under genåbningen. Det er DM’s klare holdning, at de bør have fuld løn ligesom ved almindelig sygdom, og DM er i dialog med de offentlige arbejdsgivere.

Læs mere
23. juni 2020

85 pct. af de ph.d.-studerende regner med forsinkelser

En ny DM-undersøgelse viser, at kun 2-3 pct. af de ph.d.-studerende regner med at afslutte deres ph.d.-projekt til tiden og flere overvejer helt at droppe projekterne. Det kan medføre tab af forskningsmasse, og DM presser fortsat på for at få en hjælpepakke.

Læs mere