Coronavirus

Du kan bruge DM’s digitale vejledning eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan virussen påvirker dit arbejdsliv.

Gå til sidens indhold

Anmeld valg af tillidsrepræsentant Har din arbejdsplads fået ny tillidsrepræsentant? Anmeld TR

Netværk for tillidsvalgte

Står du som mange andre tillidsvalgte ret alene med udfordringerne på din arbejdsplads? Et lokalt netværk med andre tillidsvalgte kan give dig ny inspiration og fornyet gejst.

Læs mere
;

Skab trivsel i forandringer

Få inspiration og værktøjer til, hvordan du som tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant kan være med til at bidrage til trivsel i forandringer.

Læs mere

Kom godt ind i TR-rollen

Som tillidsrepræsentant har du en vigtig rolle på arbejdspladsen. I DM støtter vi dig, når du skal i gang med at passe på dine kollegaer. 

Din TR-rolle
;

Uddannelse og kurser

Som tillidsvalgt kan du komme på gratis kurser og uddannelsesdage og blive uddannet helt op til diplomniveau i forhandling, trivsel og organisation. Alle tillidsvalgte bliver klædt grundigt på til at varetage deres hverv.

Læs mere

Lønforhandling

Vores konsulenter Mike og Michelle guider dig her i videoen til, hvad du skal huske, når du forhandler løn med ledelsen - både før, under og efter lønforhandlingen.

;

Tillidsvalgte på Facebook Bliv en del af fællesskabet Find os på Facebook

01. april 2020

Sådan kan du være TR på distance: Vis omsorg for kollegerne

Som tillidsrepræsentant er du vant til at kæmpe for at få indflydelse. Men ud over at sikre dig, at ledelsen ikke går længere, end de har ret til, er det bedste du kan gøre lige nu at vise omsorg for kollegerne i en svær tid. Vi giver dig gode råd.

Læs mere
01. april 2020

Forlængelse af TR-perioden

Mange klubber afholder generalforsamling i første kvartal, og fast punkt på dagsordenen er typisk valg til tillidsposter. På en række arbejdspladser gælder valget til TR-hvervet typisk for en toårig periode, som muligvis snart udløber.

Læs mere
31. marts 2020

Coronakrisen: Særlige udfordringer på uddannelses- og forskningsinstitutionerne

DM er via Akademikerne i løbende dialog med Uddannelses og Forskningsministeriet om de særlige problematikker, som blandt andet handler om ph.d.-studerende og tidsbegrænsede ansatte. Læs, hvad du som TR kan gøre lokalt.

Læs mere

Arbejdet som tillidsrepræsentant

Få overblik over DM's tilbud og aktiviteter for tillidsvalgte, find blanketter, rejseafregning og tilmelding til gratis kurser.

Arbejdet som tillidsrepræsentant