Coronavirus

Du kan bruge DM’s digitale vejledning eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan virussen påvirker dit arbejdsliv.

Gå til sidens indhold

Erfaringer fra andre tillidsvalgte

Flere tillidsvalgte har været på kursus i DM og arbejder nu med at skabe relationer og netværk. Formålet er at involvere kollegerne på arbejdspladserne, så I sammen kan skabe forandringer.

Her kan du læse, hvad andre tillidsvalgte har fået med hjem fra kurserne, og du kan få nogle af de samme værktøjer og lignende oplevelser ved at tilmelde dig opstart af netværk i din region.

Tilmeld dig dit regionale netværk

Læs mere om netværk for tillidsvalgte

Jeg har altid ventet på, at kollegerne kom til mig

Men de kom jo ikke af sig selv, og for nylig inviterede Lars Bloch fem kolleger til én-til-én-samtale. Det har skabt en ny fortrolighed, og gjort ham klogere på, hvad kollegerne er optaget af rent fagligt.

Lars Bloch deltog i et miniforløb i DM om involvering og kom hjem med nye værktøjer til at skabe større engagement på arbejdspladsen.

Læs mere

Et netværk er som at have en god ven

Tillidsrepræsentant i Skoletjenesten i København Kommune Katrine Johnsen og arbejdsmiljørepræsentant Kim Hollesen arbejder tæt sammen og er med i et lille netværk, som opstod på et DM-kursus om involvering og handlekraft lokalt på arbejdspladserne.

Læs mere