Coronavirus

Du kan bruge DM’s digitale vejledning eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan virussen påvirker dit arbejdsliv.

Gå til sidens indhold

Din personlige rolle som tillidsvalgt

Evnen til at forvalte din rolle og bruge din personlighed kompetent er afgørende for at lykkes både i jobbet og som tillidsvalgt. Når du mestrer det, kan du være rollemodel for en stærk og konstruktiv virksomhedskultur, og du kan bidrage til at sikre god sammenhængskraft og skabe værdi. Det er det bedst tænkelige udgangspunkt for at sikre indflydelse og for at få ting til at ske.

I rollen som tillidsvalgt skal du være en stærk kommunikator, begå dig taktisk velovervejet og påvirke andres beslutninger. Du får løst konkrete problemstillinger i dit tillidshverv, og du får redskaber og metoder til at styrke din gennemslagskraft, øge din indflydelse og i endnu højere grad stille din viden til rådighed for organisationen.

Seminaret er gratis og varer 2 dage (internat).

Underviser er Marianne Løwe er grundlægger og ejer af Løwe Consulting. Hun er uddannet erhvervspsykolog og specialiseret inden for HR, ledelse, organisation og læring. Marianne har mere end 20 års erfaring med undervisning, konsulentarbejde og rådgivning. Hun har selv været tillidsrepræsentant, undervist på TR-uddannelser, været HR-chef og etableret velfungerende MED-udvalg. Marianne er en engageret og nærværende underviser, som formår at skære ind til benet og gøre emnet konkret.

Uddannelse og kurser for tillidsvalgte

Se aktuelle kurser og arrangementer for tillidsvalgte i DM's kalender.

Se DM's kalender